Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

S.C. CASTRU SRL GALAȚI
TIGAROI SIMION

Tigaroi Simion este director general/administrator al firmei SC CASTRU SRL din Galati. Specialist in domeniul constructiilor, cu experienta manageriala larga,Tigaroi Simion este de asemenea auditor autorizat pe specialitatea constructii si instalatii.

Infiintata in 1992, firma SC CASTRU SRL activeaza in sectorul ”Lucrari de constructii civile, industriale si agricole” acoperind lucrari atat pentru cladiri rezidentiale cat si nerezidentiale.

Avand o lunga istorie de succes in domeniu, firma confectioneaza tamplarie de aluminiu si pvc, marca Rehau fabricat in Germania, realizeaza izolatii termice, lucrari de pavaje la dumuri, alei, parcari, lucrari de constructii – mergand pana la constructia in totalitate a casei, precum si canalizari si alimentare cu apa.

 

Contact
Adresa: Str. Pictor Isser, nr 4, GALATI, Cod Postal 800231
Telefon: 0741 062 856
Telefon fix: 023 646 33 17
Fax: 0236463317
Email: castru_galati@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map