Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

UZUM MARIUS PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
Uzum Marius

Cu o solida pregatire teoretica si practica in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC) consolidata prin ani de experienta ca angajat al unor firme importante din piata locala, Uzum Marius continua sa se dezvolte in acest domeniu valorificandu-si activ cunostintele acumulate. In data de 19.11.2012 s-a inregistrat ca persoana fizica autorizata Uzum Marius – PFA cu scopul de a furniza servicii de inalta calitate atat companiilor cat si persoanelor fizice, orientate in special spre hardware, comunicatii si administrare sisteme.

Uzum Marius continua sa isi sporeasca abilitatile si competenta in domeniul TIC imbinandu-le cu o capacitate reala de a identifica oportunitati de afaceri si de a se implica cu toate resursele pentru planificarea, realizarea si dezvoltarea lor. Astfel el a dezvoltat un pachet de servicii de intretinere a echipamentelor IT sustinut prin calificarea si infrastructura specifice: spatiu pentru depanare, echipamente conectate in retea locala si software pentru simulare incidente, aparate de masura etc.

Principalele servicii furnizate sunt: mentenanta preventiva si mentenanta corectiva/ depanare defecte pentru desktopuri, laptopuri, monitoare, imprimante; interventii la nivel de placi de baza, inlocuire si reparatii surse; instalare programme antivirus si devirusare; refil si inlocuire cartuse de imprimante; instalare si configurare sisteme de operare si aplicatii Microsoft; configurare retele locale.

Intr-un mediu in care competitia dintre firmele din domeniul TIC este Uzum Marius si-a construit o imagine definita prin rigurozitate, solicitudine, seriozitate si, inainte de toate, profesionalism.

 

Contact:
Adresa: Teleorman, Roşiori de Vede, Str. Rahovei nr. 104
Tel: 0723 688 692
Email: mary_uzy@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map