Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

EFFICIENT COMPUTER ADVISER SRL
VACEANU NICOLAI

Vaceanu Nicolai are o cariera impresionanta in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC) construita cu seriozitate si pasiune. Dupa absolvirea facultatii de Automatica a Uiversitatii Politehnice din Bucuresti el a continuat sa se dezvolte in acest domeniu, valorificandu-si abilitatile in una dintre organizatiile fanion ale industriei tehnologiei informatiei din Romania, ITC.

In anul 2002 Vaceanu Nicolai a infiintat in Bucuresti societatea Efficint Computer Adviser SRL, orientata catre servicii din domeniul IT ce integreaza hardware, software si comunicatii. Misiunea Efficient Computer Adviser este aceea de a oferi companiilor solutii personalizate de inalta calitate, adaptate conditiilor specifice si nevoilor reale ale clientului, bazate pe cel mai potrivit raport pret-performanta.

Astfel Efficient Computer a dezvoltat o oferta complexa in care prima prioritate o constituie sistemele de monitorizare si control al accesului, oferta sustinuta si promovata prin experienta consistenta acumulata in acest domeniu: aplicatii de monitorizare si sisteme de control al accesului, sisteme de opontaj bazate pe carduri de proximitate si biometrice, sisteme bazate pe carduri de identificare. La acestea se adauga servicii de proiectare, dezvoltare, imbunatatire si mentenanta web sites.

Intregul pachet de servicii furnizate consta in: analiza cerintei si nevoii clientului, elaborarea solutiei optime pret-performanta si intocmirea proiectului propriu-zis, instalarea echipamentelor si programarea acestora, testarea sistemelor, mentenanta preventiva si mentenanta corectiva/ depanare defecte.

In conditiile in care firmele ce opereazav in domeniul TIC sunt angajate intr-o competitie acerba, Efficint Computer Adviser a reusit sa se mentin din anul 2002 datorita imaginii sale ce inspira rigurozitate, solicitudine, seriozitate si, inainte de toate, profesionalism.

 

Contact:
Adresa: Bucuresti, Aleea Barajul Dunarii nr. 4
Tel: 0766445336
Email: nvaceanu@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map