Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC DALYTOCARS SRL
VARVARICHE VASILICA

Prin insusirile, abilitatile si cunostintele sale Varvariche Vasilica se incadreaza in profilul antreprenorului  de succes,  demonstrand capacitatea de a identifica oportunitati de dezvoltare, de a  stabili obiective ale afacerii, de a mobiliza resurse in scopul realizarii politicii si  obiectivelor precum si de a identifica, analiza si asuma riscurile afacerii.

Varvariche Vasilica are o pozitie activa in piata IMM-urilor din orasul Focsani  administrand societatea comerciala SC Dalytocars SRL  ce furnizeaza servicii de spalatorie auto si conexe. Astfel, spalatoria auto Dalytocars a fost infiintata cu misiunea de a demonstra ca, pe langa pachetul de servicii standard, pot fi oferite servicii conexe care sa transforme un simplu popas la spalatorie intr-un moment de relaxare, intr-un mediu placut si reconfortant.

Dalytocars este o spalatorie non-stop dotata cu infrastructura specifica moderna, care ofera servicii profesionale de curatare cu produse originale si ecologice ce nu afecteaza suprafata si motorul autoturismului. Ambianta prietenoasa, armonios decorata si deosebit de curata permite clientilor sa se relaxeze ascultand muzica in timp ce rasfoiesc o revista in sala de asteptare.

 

Contact:
Adresa: Focsani, str. Bicaz nr. 26
Tel: 0723 565 866
Email: vasilevarvariche@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map