Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

VELICA GIANINA-IULIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Velica Gianina-Iulia

Cu experienta semnificativa in ceea ce priveste conducerea unei afaceri Velica Gianina- Iulia intruneste calitati si abilitati ce o recomanda ca un antreprenor capabil sa identifice si sa valorifice o oportunitate de afaceri. Ea are de asemenea abilitatea de a stabili politici si obiective pentru afacerea pe care o gestioneaza, de a mobiliza resurse si de a isi asuma riscuri astfel incat sa transforme afacerea intr-un succes.

Velica Gianina- Iulia s-a inregistrat ca intreprindere individuala si opereaza in domeniul comertului cu produse industriale. Astfel, si-a propus sa transforme magazinul de detergenti la dozator pe care l-a deschis in localitatea Gugesti judetul Vrancea intr-un adevarat exemplu de buna practica. In conditiile crizei economice intr-o regiune dintre cele mai sarace ale Romaniei ideea de a furniza produse de calitate la preturi deosebit de convenabile se dovedeste o reteta de succes.

Magazinul urmareste un public tinta format din persoane cu venituri mici si medii pentru care a selectat o gama sortimentala bogata la un raport excelent pret-calitate: detergenht lichid profesional pentru masini de spalat, detergenht lichid profesional pentru igienizarea si spalarea mainilor, detergent pentru vase, detergent pentru geamuri etc. Echipa condusa de Velica Gianina- Iulia se asigura in permanenta ca asteptarile clientilor sunt satisfacute si identifica in mod creativ noi oferte cu care sa vina in intampinarea nevoilor acestora.

 

Contact:
Adresa: jud. Vrancea, loc. Gugesti, str. Postei A2 29
Tel: 0237 229 518
Email: velica.gianina@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map