Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC “26 MARTIE” SRL
VILI IULIAN MIHAILESCU

Urmarindu-si cu consecventa obiectivele de dezvoltare profesionala Vili Iulian Mihailescu a acumulat cunostinte semnificative in ceea ce priveste initierea si conducerea unei afaceri. Ca o continuare fireasca a evolutiei sale profesionale, utilizand experienta acumulata in domeniul serviciilor de alimentatie, a infiintat in anul 2012 societatea „26 Martie” SRL in orasul Galati.

Societatea „26 Martie” furnizeaza servicii de alimentatie de tip fast food si si-a dobandit notorietatea in plan local prin grija deosebita pentru calitatea serviciilor si produselor pe care le ofera. Societatea si-a ales ca segment de piata persoanele grabite, pretentioase, persoanele care vor sa economiseasca timp dar carora le place sa manance bine si sanatos.

Ca patron al societatii Vili Iulian Mihailescu asigura orientare prin definirea misiunii, politicii si obiectivelor in ceea ce priveste calitatea serviciilor si totodata asigura mentinerea imaginii de credibilitate si profesionalism pe care a construit-o. In acest cadru de exigenta profesionala echipa se asigura in permanenta ca: meniul pregatit este adecvat nevoilor clientilor si diversificat, produsele sunt de cea mai inalta calitate si sunt oferite intr-o forma de prezentare ce le adauga valoare iar ambianta este prietenoasa, calda, imbietoare si relaxanta. In meniu se regasesc cele mai indragite produse din categoria fast food inclusiv grill, vegetariene si dulciuri.

In restaurant echipa se asigura in permanenta ca gusturile si asteptarile clientilor sunt satisfacute si identifica in mod creativ noi oferte cu care sa vina in intampinarea acestora.

 

Contact:
Adresa: Galati, str. Furnalistilor nr. 2
Tel: 0745 897 145
Email: mihailescuiulian@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map